Известие

Collapse
No announcement yet.

Алуминиеви заварки за нашите любими коли АЛФА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алуминиеви заварки за нашите любими коли АЛФА

Здравейте много съм доволен от едни майстори (заварчици) намиращи се в град София.Аз имах проблеми с картера и с други алуминиеви детаили по колата,но когато ги намерих от обява във интернет вече ги нямам тези проблеми,много сам доволен,работят много добре,стараят се,изпипват работата си до край и не взимат скъпо.Мога да ви ги препорачам.
    Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
    sigpic

Еми хайде де, какво чакаш? Адрес, тел.?!
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Gsm: 0889 71 95 72
      sigpic

Comment

този пост ми звучи като реклама от WS Телешоп...

...имах много проблеми... но когато ги открих всичките ми проблеми изчезнаха....

ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

ха-ха-ха

"Аз обичам да пия кафе, пия кафе по три пъти на ден....."
          146 1.6 Boxer '96

Comment

Аз просто предлагам а не правя реклама,казвам че момчетата си работят прилично и на прилични цени.
            Предлагам защото четох по форума че има хора които незнаят каде да отидат да си оправят картера или други алуминиеви детаили.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от joro_alfata
              Аз просто предлагам а не правя реклама,казвам че момчетата си работят прилично и на прилични цени.
              Предлагам защото четох по форума че има хора които незнаят каде да отидат да си оправят картера или други алуминиеви детаили.
              Ами тия момчета нямат ли си сервиз с име, като звъннеш на този тел. кого търсиш и къде се намира този сервиз в крайна сметка?
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Намират се в кв.Бусманци в София,на телефона можете да търсите Даниел.Те ще ви насочат каде точно се намират.

П.С-Незнам защо се базикате с реклама,ама момчетата си вършат работата без забелешки и до сега не съм виждал рекламация при тях!!!
                sigpic

Comment

според мен това е комерсиална обява и трябва тутакси да се свържеш с управата на клуба да им кихнеш някои лев тогава няма да е проблем да си рекламираш електрожениста

Comment

Working...
                  X